Välj en sida
Linda Michelin

Linda Michelin

"Kreativitet tar sig många uttryck. Jag känner mig på ständig resa där jag får upptäcka min egen kreativitet på nya sätt. Det ligger mig nära till hands att blanda bokstäver och budskap med färg och form. Ett viktigt  budskap är att vara sig själv, följa sitt hjärta och sin kreativa längtan."

Linda är samtalsterapeut och grafisk formgivare bosatt i Stockholm. Hon har en fil. mag. i marknadsföring/ kommunikation samt vidareutbildad inom Nonviolent Communication och Acceptance and Commitment Therapy.

Linda som vuxit upp i en konstnärsateljé är mestadels självlärd och blandar olika tekniker i sitt skapande.

 

 

 

Lillan Michelin

Lillan Michelin

"Konstverket blandar sig i när jag ska måla det. Det händer ofta att bilden propsar på något som jag själv inte alls planerat. En bild som jag tänkte ljus och grönskande gav mig inte någon ro förrän den fick bli mörk, skuggig och hemlig. Varje tavla är en upptäcksresa."

Lillan är bildkonstnär och grafiker. Utbildad i Stockholm på Konstfack och HKS - Högre Konstindustriella Skolan (1966-1971). Lillan är representerad i offentliga miljöer, kommuner, konstmuséer och privata samlingar såväl i Sverige som utomlands. 

Lillan är född och uppvuxen i Ångermanland omgiven av musiker och uppfinnare. Hon har sina favorituttryck i måleri och skulptur.